Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επιστροφές & Ανταλλαγές

Ανταλλαγές και επιστροφές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί online μπορούν να γίνουν μόνον online και όχι σε φυσικό κατάστημα. Διαβάστε περισσότερα.

Για επιστροφές προϊόντων, καλέστε μας στο (+30) 231 043 9440 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:


  Επιστροφές προϊόντων

  Το Optomarket.gr προσφέρει πλήρη επιστροφή αποκλειστικά και μόνο για το προϊόν(ντα) που στάλθηκαν λανθασμένα ή ελλατωματικά.Αλλαγές προϊόντων μπορούν να γίνουν αποδεκτές μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

  Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ακόλουθοι κανόνες πρέπει να ισχύουν για το προϊόν(ντα) που επιθυμείτε να επιστρέψετε:

  1. Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να παραθέσετε του λόγους επιθυμίας επιστροφής. Εμείς θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιστροφή.
  2. Να ληφθεί υπόψη ότι, η κατάσταση των προϊόντων ελέγχεται λεπτομερώς πριν την αποστολή τους και στη συνέχεια τοποθετούνται εντός σκληρόδετης συσκευασίας, κατασκευασμένης ειδικά για αποστολή γυαλιών, για extra προστασία και αποφυγή ζημιάς κατά τη μεταφορά τους.Όλα τα προϊόντα που δηλώνονται λανθασμένα ή ελλατωματικά ελέγχονται κατά την παραλαβή τους από εμάς, και το αίτημα επιστροφής εγκρίνεται ή απορρίπτεται αναλόγως.
  3. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί αχρησιμοποίητο με την αρχική συσκευασία, με τις ετικέτες, παραστατικά γνησιότητας που επισυνάπτονται από τον κατασκευαστή, καθώς και την νόμιμη απόδειξη πληρωμής (όχι φωτοαντίγραφο).
  4. Παρακαλούμε για την δική σας προστασία, όπως η επιστροφή προϊόντος πραγματοποιηθεί μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών που σας παραδόθηκε και κρατήσετε το αποδεικτικό αποστολής. Τα έξοδα επιστροφής με εταιρία ταχυμεταφορών επιλογής σας, επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς. Δεν δεχόμαστε την ευθύνη για προϊόν(ντα) που έχουν υποστεί ζημιά κατά την μεταφορά τους. Παρακαλούμε να εξασφαλίσετε την καλύτερη συσκευασία.

  Ανταλλαγές προϊόντων

  Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, σας παρέχουμε ευχαρίστως το δικαίωμα της ανταλλαγής του προϊόντος εντός 7 εργασίμων ημερών ξεκινώντας από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

  Στο Optomarket.gr ανταλλάσσουμε όλα τα προϊόντα, υπό την προϋπόθεση να είναι σε αχρησιμοποίητη κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία συνοδευόμενα με τις ετικέτες, παραστατικά γνησιότητας και την νόμιμη απόδειξη πληρωμής (όχι φωτοαντίγραφο).

  Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ακόλουθοι κανόνες πρέπει να ισχύουν για το προϊόν(ντα) που θα θέλατε να ανταλλάξετε:

  1. Μην επιστέψετε το προϊόν σας χωρίς πρώτα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Εμείς θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την ανταλλαγή.
  2. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί αχρησιμοποίητο με όλη την αρχική συσκευασία ακόμα και με όλες τις ετικέτες και σφραγίδες γνησιότητας που επισυνάπτονται από τον κατασκευαστή.
  3. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια κατά την άφιξη τους και δεν θα εγκρίνεται ανταλλαγή εάν το προϊόν(ντα) δεν είναι στην αρχική του κατάσταση όπως σας το στείλαμε.
  4. Παρακαλούμε για την δική σας προστασία, όπως η επιστροφή προϊόντος πραγματοποιηθεί μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών που σας παραδόθηκε και κρατήσετε το αποδεικτικό αποστολής. Δεν δεχόμαστε την ευθύνη για προϊόν(ντα) που έχουν υποστεί ζημιά κατά την την μεταφορά τους από την ταχυμεταφορική εταιρία. Παρακαλούμε να εξασφαλίσετε την καλύτερη συσκευασία και πιο σίγουρη μέθοδο αποστολής.
  5. Δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα για την ανταλλαγή του προϊόντος(ντων) εάν χρησιμοποιήσετε την ταχυμεταφορική εταιρία που θα σας υποδείξουμε.
  6. Σημειώστε ότι για λόγους αποφυγής καταχρήσεων αλλά και για διευκόλυνση των διαδικασιών δεν μπορείτε να προβείτε σε ανταλλαγή προϊόντος για δεύτερη φορά για την ίδια παραγγελία.